Wil je met of door Kraak Media Producties een opdracht laten uitvoeren?
Neem vrijblijvend contact op.
Of omschrijf op het onderstaande contactformulier waar het om gaat.  

tekstproductie, eindredactie, websitebouw of -correctie,  foto, illustratie, video, podcast, brochure, jaarverslag, boek, etc.

Contact? Of vraag hier direct een offerte aan


Eindredactie à la carte - bestel direct 

Je weet al welke tekst je wilt  laten bewerken? Het werkt eenvoudig. Stuur de tekst naar ons op en wij gaan er meteen mee aan de slag.

Dat houdt in: corrigeren, interpunctie optimaliseren, fact checking, structuur optimaliseren, tussenkoppen plaatsen.

Na bestelling nemen we eerst nog contact met je op om er maatwerk van te maken. We bespreken dan je doelstelling en stellen de termijn vast waarbinnen de tekst kant-en-klaar weer bij je terug is. 


Klik hieronder op de link meer informatie  en je komt op de pagina waar je je gegevens kunt achterlaten en het te bewerken bestand direct naar ons kunt uploaden (scroll op deze pagina door naar het invulformulier).


Je kunt zo veel teksten uploaden als je zelf wilt. Wil je echter een document indienen met meer dan 2000 woorden en dat laten bewerken, dan raden we je aan een offerte aan te vragen via het formulier hierboven voor een scherp tarief. 

Belangrijk: klik eerst op + Meer informatie om je bestand te kunnen uploaden. Plaats daarna pas je bestelling.


Nieuw! Webiste APK - laat de foutjes eruit halen en zorg voor SEO

Zorg ervoor dat je website netjes is, geen taalfoutjes bevat en goed vindbaar is. Zorg voor een goede indruk voor je bezoekers en klanten. Wij controleren je  website op taal, spel- of structuurfouten. En als we dan toch bezig zijn, scannen  we meteen op  SEO-kenmerken. We passen de tekst her en der aan voor een betere vindbaarheid, search engine optimization. Je kunt deze service direct bestellen.

Website Taalcontrole

€ 500,00

Website Taalcontrole

€ 500,00

Je website wordt gecontroleerd op correct Nederlands taalgebruik. We checken de spelling en de taalstructuur. Ook letten we daarbij op de vindbaarheid via search engine optimization-technieken (SEO). 

In dit totaalpakket kijken we tien pagina's na, met een maximum van 500 woorden per pagina. Wil je nieuwe teksten? Dat kan ook, vraag dan een aparte offerte aan.

Tarieven à la carte, redactie of fotografie

Ons werk is en blijft maatwerk, omdat sommige onderwerpen nu eenmaal sneller en gemakkelijker te verwerken zijn dan andere. Ook de mediakeuze bepaalt de aard en tijd van de werkzaamheden. Onderstaande voorbeelden geven een indruk van de tarieven voor veelvoorkomende werkzaamheden.

 

Interview:
Half uur tot een uur interview; uitwerking  ca. 500 woorden; correctierondes;  vrij te gebruiken in elk medium: ca. 400 €

 

Verslag van congres of bijeenkomst:
Uurtarief verblijf bijeenkomst c.q. afluisteren opnames; reiskosten; uitwerking tot verslag van 1500 woorden: ca. 750 €  

 

Fotografie:
Dagtarief: 650 €

Portret 150 €
Reportage: dagtarief (vraag offerte aan)
Video: dagtarief + redactie (vraag offerte aan)