Drie minuten

Ken je de anekdote van de Amerikaanse tv-reporter die dagelijks drie minuten in beeld was op een landelijk nieuwskanaal in de VS? Toen hij in het weekend bij zijn vader op bezoek ging, vertelde zijn oude man vol trots dat hij hem elke dag  op tv had gezien. 'Maar zoon, wat doe je nu eigenlijk de rest van je tijd?'

Dat doen wij

Onder drie minuten televisiemaken voor een nieuwsuitzending ligt een goede tekst. That's tv man! Om een paar minuten tv te maken, is een team misschien wel een dag bezig.  Veel van wat je ziet, is voorgevormd door letters; een werktekst om tot een creatie te komen; de tekst die het eindresultaat bepaalt, samen met het beeld. Dat is wat wij doen, het werk achter de schermen om voor onze klanten het beste resultaat neer te zetten, zelfstandig of in co-creatie.

Vorm en inhoud

Of het nu gaat om een eenvoudige tekst, eindredactie daarvan, op internet of daarbuiten, een foto of illustratie, een video, podcast, brochure, jaarverslag of zelfs een boek, met KMP kun je alle creatieve kanten op. Wij zorgen ervoor dat de communicatie inhoud heeft, effectief is en de juiste vorm heeft.

Communicatieadvies

Ook voor communicatieadvies en issue management kun je aanbellen. Als sparringpartners gaan we met de juiste media de issues te lijf.  

Wat je wilt vertellen, is bij ons in goede handen. Binnen Kraak Media Producties bundelen we de krachten om tot de gewenste resultaten van onze klanten te komen. 

Portfolio

Als je een indruk wilt krijgen van wat wij zoal doen en gedaan hebben, blader dan eens door ons Portfolio. Hierin vind je een lijstje met onze opdrachtgevers en enkele voorbeelden van ons werk, nationaal en internationaal.