Hans Kraak

 

Mijn naam is Hans Kraak

Ik ben eigenaar en naamgever van Kraak Media Producties in Tilburg. Ik werk sinds tientallen jaren als journalist, tekstschrijver en communicatieadviseur voor verschillende media, bedrijven en instellingen, nationaal en internationaal. 

Persoonlijke aanpak

Met mij krijg je te maken als je met KMP in zee gaat. Ik doe veel zelf en steek graag mijn handen uit de mouwen. Om mediaproducties tot stand te brengen, werk ik samen met  andere communicatiespecialisten. Ik houd van een persoonlijke aanpak. Wil je meer van me weten, kijk dan ook eens op mijn Linkedin-profiel of in ons portfolio.


Heleen van der Male

Mijn naam is Heleen van der Male

Ik werk sinds 2015 als zelfstandig redacteur en eindredacteur. Ik werk voor verschillende media. In de basis draait het bij mij om een goede, correcte tekst, of deze nu op papier staat, wordt verteld of anderszins uitgebeeld. Wat je wilt vertellen, is bij mij in goede handen.  

 

Tekenen

Behalve met tekst, werk ik graag met potlood en pen om te illustreren. Tekenen is een passie. 
 


Zoran Grbic

Mijn naam is Zoran Gribc

 

Ik werk al decennia als fotograaf en cameraman. Ik heb mode gedaan. Ik heb productfotografie gedaan. Ik heb oorlogsreportages gemaakt voor SIPA, SYGMA, Wostok Press, Paris Match, US News & World Report, dagbladen, weekbladen. Zelfs voor industriële fotografie schrok ik niet terug.  Hoe het zover gekomen is? Dat lees je hier.